Samarbejdspartnere

Domus arbejder tæt sammen med en række samarbejdspartnere inden for jura, økonomi og regnskab samt teknisk bistand. Der er opbygget et særdeles godt samarbejde om løsning af forskellige opgaver og problemstillinger ved administration af den enkelte ejendom med henblik på at udvikle ejendommen og dennes potentiale for at optimere driften, afkastet og  værdien af ejendommen.

Vi vurderer i samråd med dig, om der til løsning af en opgave er behov for særlig ekspertviden, for eksempel inden for det juridiske eller tekniske område. I bekræftende fald etablerer vi kontakt med vore samarbejdspartnere, og på dine vegne er vi i tæt dialog med samarbejdspartnerne ved løsning af de enkelte opgaver. Derved sikres også, at vi altid er fuldt opdateret på alle opgaver, der udføres på og for din ejendom, uanset om det er Domus eller vores samarbejdspartnere, der forestår opgaveløsningen.

Du er naturligvis frit stillet ad valg af samarbejdspartner. Vi arbejder lige så gerne sammen med dine egne samarbejdspartnere/rådgivere ved løsning af opgaven for dig.

Advokat

Domus samarbejder med Holtegaard & Partners, der bor i samme domicil som Domus. Derfor er tilgangen til juridisk bistand nem, hurtig og effektiv samt målrettet qua et mangeårigt samarbejde.

Revisor

Domus samarbejder med flere revisionsfirmaer, der tilbyder konkurrencedygtige priser for at revidere årsrapporter for din ejendom

Byggerådgivning og byggestyring

Rådgivning om renoverings- og vedligeholdelsesopgaver samt om renovering af boliglejemål.

    adminSamarbejdspartnere